Retourneren

Informatie rondom garantie & retour

Retourneren 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sportzaaksportief.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag van het geretourneerde artikel binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren
Let op:  
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

 1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is bij deze producten zijn deze niet retourneerbaar.
 2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
 3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
 4. artikelen die voorzien zijn van bedrukkingen met eigen naam/initialen en/of logo’s van bedrijven;
 5. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 6. die onderhevig zijn aan een seizoen; hieronder vallen schaatsen welke maar enkele dagen per jaar gebruik worden;
 7. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

  Garantie
  Op goederen geldt een garantie van 3 maanden na aankoopdatum. Goederen die voor garantie in aanmerking komen zijn goederen die onder normale omstandigheden stuk zijn gegaan. Klachten mogen worden geretourneerd, kosten voor consument, en zullen door ons worden beoordeeld of deze voor vergoeding in aanmerking komen. 

  Houten hockeysticks komen niet in aanmerking voor garantie gezien de aard van het product hout.

  "Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@sportzaaksportief.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

  Identiteit ondernemer
  Sportief Brouwer BV
  Amersfoortsestraatweg 3C
  1411 HB  Naarden
  info@sportzaaksportief.nl
  035-6940639 (tijdens openingstijden van de winkel in Naarden)
  KVK NUMMER:  30086884
  BTW NUMMER:  NL009315536B01