Moederdag Actie 20% Korting


Moederdag Actie tot en met 20 mei 2023 hebben wij voor "alle" moeders (vrouwen) op alle zomerjassen 20% korting !!

Van het merk Reset hebben wij een leuke collectie in huis met praktische jasjes gevuld met dons. Deze jasjes zijn gemaakt van gereycled materialen. Je kan ze gemakkelijk meenemen in het bijgeleverde hoesje zodat het weinig plek inneemt in je tas. De jasjes zijn super licht in gewicht en daarom ideaal om te dragen in het voorjaar / zomer. Het houdt je lekker comfortabel tijdens de wat koelere dagen. 

Maar heb je meer behoefte aan een regenjas ook deze hebben wij van Reset, uit eigen ervaring weten wij dat deze echt de regen buiten houdt en je kleding er onder droog. Super licht in gewicht en gevoerd met een fleece laagje voor meer comfort. De fiets kan uit de schuur want met deze jas kan jij de regen trotseren.

Daarnaast hebben wij ook nog jassen van Helly Hansen voor de regen of om op de boot te dragen. Winddicht en hoog waterafstotend. Zo kan jij de regenachtige dagen lekker naar buiten om te wandelen, fietsen of te varen.

Met moederdag in het verschiet hebben wij een leuke actie om aantrekkelijk deze jas de jouwe te maken. Leuk cadeau om te vragen maar natuurlijk is ook leuk om deze jas voor jezelf te kopen. Ze zijn super vrouwelijk en in leuke kleuren verkrijgbaar. Kom snel want er is nog keuze.

Wij wensen iedereen alvast een mooi weekend tegemoet.